lusikka; sarvilusikka
Sarvilusikka, jossa pyöreähkö pesä ja lyhyt varsi. Varren ulkoreunaa koristaa kaksi rinnakkaista uurrosviivaa.
Keywords: lusikka; taloustarvikkeet; ruokailuvälineet; suomalais-ugrilaiset kansat; saamelaiset; sarvilusikat; lusikat